Töltés...

 

Fontos tudnod, hogy csak az lehet plazmaadó, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Ennek oka, hogy a napi betegellátásban vérre is nagyon nagy szükség van. A debreceni PlazmaPont ezért rendszeresen véradásokat is szervez majd plazmaadóinak, melyeknek időpontjairól emailben és Facebook oldalunkon értesítünk. 

 

Új donorainknak első plazmaadásuktól számítva 180 nap áll rendelkezésükre, hogy teljesítsék első, kötelező, éves véradásukat. Ettől számítva évenként kell majd újra teljesíteni ezt.

 

Mivel az Országos Vérellátó Szolgálattól elkérjük plazmaadóink korábbi véradásainak adatait, így nem kell újra elmenned teljes véradásra, ha az első plazmaadásod előtti 1 évben már voltál vért adni.

 

Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted.


Fontos, hogy teljes véradás után 15 nappal már bátran jöhetsz plazmát adni.

 

 

  Következő véradás a Plazma Ponton:

2021. május 18. (kedd) 11:30 - 14:30
(4025 Debrecen, Széchenyi utca 31.)

 

Debreceni Regionális Vérellátó Központ
Cím: 4026 Debrecen, Bem tér 19.
Telefon: +36 52 430 200; +36 52 501 750
Véradási időpont:
Hétfő, Szerda, Péntek: 7.30-17.30
Kedd, Csütörtök: 7.30-15.00
Szombat: 9.00-13.00

 

FONTOS, hogy véradás után két héttel már nyugodtan jöhetsz hozzánk plazmát adni. Plazmaadás után pedig általában 1 hét pihenőt szoktunk javasolni, mielőtt elmennél teljes vért adni. Kérjük, hogy a véradásra hozzátok magatokkal érvényes személyi igazolványotokat, lakcímkártyátokat és TAJ kártyátokat.

 

Kérjük plazmaadóinkat, hogy véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.

 

Véradásra való jelentkezéshez lépj be a donor időpont foglalási felületen donorszámod és születési dátumod megadásával, majd kattints a „Véradásra jelentkezés” gombra.


BEJELENTKEZÉS

 

Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok.

 

plazmapont veradas maj FB 1

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!