Töltés...

 

Hogyan lehetsz plazmaadó?

  • Gyere el a PlazmaPontra, amennyiben egészséges vagy és elmúltál már 18, de nem vagy még 60 éves. Címünk: 4025 Debrecen, Széchenyi utca 31. (bejárat a Tisza István utca felöl)
  • A kérdőívek kitöltését és az orvosi vizsgálatot vénakontroll előzi meg. Fontos, hogy igyál 2 liter vizet, mielőtt jössz hozzánk, hogy a vénád telt legyen. Éhgyomorra sose gyere!

 

  • Hozd magaddal a személyi igazolványodat, lakcímkártyádat és TAJ kártyádat is.
  • Ha megfelelsz az egészségügyi kritériumoknak és egy hét múlva, ha megérkeztek a laboratóriumi vizsgálati eredmények minden rendben, akkor jöhetsz is plazmát adni. Időpontot érdemes a helyszínen azonnal kérni, de online rendszerünket, vagy applikációnkat is használhatod.


Jelentkezési lap

Mit adunk?

  • Minden alkalommal 4000 Ft KÉSZPÉNZES KÖLTSÉGTÉRÍTÉSHEZ + 4000 Ft ajándékutalványhoz juthatsz, amely minden 2. alkalommal 5000 Ft KÉSZPÉNZES KÖLTSÉGTÉRÍTÉSRE + 3000 Ft ajándékutalványra módosul, a 45. alkalommal pedig 10.000 Ft-ot adunk KÉSZPÉNZBEN. Hűségbónuszunknak köszönhetően minden 5. adásra összesen 10.000 Ft juttatást adunk! Az akció visszavonásig érvényes. Egy évben maximum 45 alkalommal adhatsz plazmát. Emellett a helyszínen fogyasztható kalóriapótló finomságokkal is rendszeresen kedveskedünk. További részletek a centrumban!


Költségtérítési rendszer

Kinek segíthetsz?

  • Többek között vérzékeny és immunhiányos betegek számára készül gyógyszer a vérplazmából.

Ha már plazmaadó vagy:

  • Általában hetente egyszer javasoljuk a plazmaadást. Aki többször akar adni, az egészségi állapot alapján az orvos engedélyével adhat esetenként egy héten kétszer plazmát. Évente 45 alkalommal lehet plazmát adni.
  • Ne egyél zsíros ételeket plazmaadás előtt! A helyszínen adunk egy táblázatot, amelyben felhívjuk figyelmedet a plazmaadást megelőzően kerülendő ételekre, italokra.

 

  • A plazmaadást megelőző napon 2,5-3 liter, a plazmaadás előtt pedig legalább 2 liter vizet igyál!
  • Plazmaadóként évente egyszer teljes véradáson is részt kell venned!

Szeretettel várunk!


Jelentkezési lap

Figyelem! Füllyukasztás, piercing, tetoválás készítése után, 6 hónapig ne jelentkezz plazmaadónak a fertőzésveszély elkerülése miatt!

Ezután a tetoválások kiterjedésének és számának függvényében döntenek orvosaink az alkalmasságodról.

Orvosaink válaszolnak!

Amennyiben egészségi állapotodról a plazmaadással kapcsolatban kérdésed van (pl. rendszeres gyógyszerszedés, műtét, stb.), használd üzenetküldőnket! Az információkat bizalmasan kezeljük!

A lefoglalt időpontot nem tudod lemondani emailben!

Ehhez kérjük hívd 06 80 111 011-es, ingyenes zöldszámunkat vagy jelentkezz be az időpont foglalási felületre a következő linken: www.debrecenplazma.hu/foglalas!

Kérjük, hogy ingyenes zöldszámunkat centrumaink nyitvatartási idejében hívd.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!